Blomsterhuset Slagelse

Kvalitet, Kreativitet og personlig service

Blomsterhuset Slagelse blev den 1. marts 2016 overtaget af Louise Moll Nielsen. Tidligere eksisterede butikken som Jannie’s Blomster gennem 5 år. Blomsterhuset Slagelse er en butik, der prioriterer kvalitet, kreativitet og personlig service højt. Vi gør altid en indsats for at give hver en kunde en særlig oplevelse, de kan tage med sig hjem.

Blomsterhuset handler ind dagligt, og vi gør en stor indsats for at have et interessant og inspirerende udvalg af afskåret blomster og planter. Vi, i Blomsterhuset ser frem til, at hjælpe dig, om det er til glædelige eller triste begivenheder.

Mød teamet

Hvem er vi?

Louise

Indehaver

Maja

Blomsterdekoratør

Lisbeth

Blomsterbinder

Christina

Blomsterbinder

Jens

Chauffør

Helle

Medhjælper

Preben

Chauffør

Maria

Medhjælper

Kirsten

Chauffør

Indehaver Louise Moll

Jeg er uddannet Butiksdekoratør og Blomsterbinder og har mange års erfaring inden for faget. Jeg har arbejdet i Blomsterbutikken Lynghuset i Gørlev og derefter Jannie’s Blomster, hvor jeg i marts 2016 overtog butikken og gav den navnet Blomsterhuset Slagelse. Jeg brænder for mit fag, og elsker at lave smukke blomster til alle anledninger, da jeg har en stor passion for dette. Det er vigtigt for mig, at alle mine kunder i butikken er glade for resultatet.

Jeg glæder mig til at møde dig i butikken.

Scroll to Top

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.