Blomster til bryllup bindes efter individuelle ønsker

DET ER SÅ YNDIGT AT FØLGES AD ...​

Skal I giftes, og leder I i den forbindelse efter en blomsterbutik i nærheden af Slagelse, Sorø, Korsør eller Høng, der kan levere blomsterne til jeres bryllup? Så er I kommet til det helt rette sted.

Hos Blomsterhuset Slagelse tilbyder vi alle former for blomster til bryllup til den store dag. Vi leverer naturligvis gerne direkte til kirken eller til den adresse, hvor blomsterne skal bruges.

Vi kan blandt andet levere følgende til den store dag:

❀ Brudebuketter – runde og dråbeformerede

❁ Brudepigebuketter

✿ Knaphulsblomster

❀ Hårpynt og lignende

❁ Kirkepynt, stolerækker og alterbuketter


❀ Bordpynt, buketter, dekorationer

❁ Og meget, meget mere

Den perfekte brudebuket

At binde en perfekt brudebuket kræver godt håndværk, som vi sætter en stor ære i. Alle vores brudebuketter bliver bundet ud fra vores kunders individuelle ønsker og inspirationsbilleder.

Kig gerne forbi vores butik et par måneder eller uger før brylluppet, hvis det kan lade sig gøre, så vi kan snakke om blomster, former, farver og priser ud fra jeres ønsker. I kan altid kontakte os for at lave en aftale.

Vi binder kun 1-2 brudebuketter pr. lørdag, så det er en god ide at reservere dagen i god tid.

Kreativitet, personlig service og høj kvalitet

Blomsterhuset Slagelse er en blomsterforretning, der prioriterer personlig service, kreativitet og ikke mindst høj kvalitet utroligt højt.

Det gælder i særdeleshed, når I ønsker at bestille jeres blomster til bryllup gennem os.

Vi ønsker at være med til at gøre dagen perfekt med smukke blomster, der lever op til alle jeres ønsker, og vi bruger gerne den nødvendige tid på at binde buketter eller lave dekorationer, der er ud over det sædvanlige.

Kontakt os for at booke et personligt møde

I er velkomne til at kontakte os for at booke et personligt møde, hvor vi kan snakke om jeres ønsker og forventninger til jeres blomster til bryllup, men I kan også kigge forbi butikken til en snak, hvis I foretrækker det.

Se vores bryllupsgalleri nedenfor:

Scroll to Top

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.