Abonnement på blomster med levering til døren

Elsker du synet og duften af friske blomsterbuketter i dit hjem, eller leder du efter den perfekte gave til kvinden, der har alt? Så kan et blomsterabonnement være en oplagt mulighed, og det kan du købe gennem os hos Blomsterhuset Slagelse.

Vi tilbyder et fast abonnement på blomster, der naturligvis også inkluderer udbringning af blomster. På den måde får du lokalt håndværk og en smuk buket leveret lige til din dør.

Forkæl dig selv eller en du holder af med et blomsterabonnement

Udbringning af blomster som en del af abonnementet

Vi tilbyder udbringning af blomster som en del af vores abonnement i postnumre 4200 Slagelse og 4241 Vemmelev. Derudover er der også mulighed for levering i Sorø, Høng og Korsør efter aftale.

Når du bestiller blomster via et blomsterabonnement, så giver det os mulighed for at optimere vores levering. Det betyder, at leveringen bliver billigere for dig, hvorfor leveringen kun koster fra 25 kr., når du får leveret blomster via dit abonnement.

Hvornår leverer vi blomsterne?

Når du benytter dig af dit blomsterabonnement, er der to forskellige muligheder for levering alt afhængigt af dine ønsker og præferencer. Vi kan enten levere blomsterne den første fredag i måneden, eller vi kan levere blomsterne om fredagen hver 14. dag.

Vælg mellem en buket og en dekoration

Vores abonnement på blomster dækker over to forskellige blomstertyper. Du kan enten vælge et blomsterabonnement, hvor du får leveret en smuk buket, eller du kan vælge et abonnement, hvor du enten får leveret en smuk buket eller en blomsterdekoration.

Bestil et abonnement på blomster online eller kontakt os

Lad os stå for at levere godt blomsterhåndværk til enten dig selv eller til en, du holder af.

Du kan enten bestille et blomsterabonnement online via vores webshop, ligesom du også kan kontakte os eller kigge forbi vores butik i Slagelse.

Sådan passer du din buket

https://youtu.be/uI9JrCgV5tASådan passer du din dekoration

Scroll til toppen

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.