Spcialiteter

DELIKATESSER OG SPECIALITETER

Øl, vin, spiritus & saft

SE UDVALG

Kort

SE UDVALG

Specialiteter og delikatesser i Slagelse

Vi udbyder en lang række forskellige specialiteter, der alle er nøje udvalgt. Hensigten har været at udbyde de produkter, vi tænker vil falde i vores kunder smag. Derfor er det muligt at vælge kvalitetsprodukter der rummer alt fra fyldte chokolader, lækre bolcher, delikat kaffe, smagsfulde vine til specialøl, gavekasser m.m.

Sammensæt din egen bestilling
Du kan skabe din egen gaveløsning med en blanding af vin, øl og lækre delikatesser. Der er mange muligheder og vi hjælper dig derfor gerne med at finde den helt rigtige løsning, der dækker dine behov.

Vi holder os opdateret og er altid på udkig efter nye spændende produkter og udvider sortimentet kontinuerligt. Vi er åbne for forslag og vil meget gerne give råd omkring hvordan specialiteterne kan sammensættes.

Stort udvalg til din næste gave, arrangement eller middag

Er du også i tvivl om hvad du skal give i gave til næste runde fødselsdag? Eller mangler du måske en udsøgt vin til dit næste middagsarrangement?

Webshop og hurtig levering
Alt efter hvad du ønsker, kan du gå ind på ovenstående webshops for chokolade, vin-øl-spiritus og andre specialiteter, hvor du kan handle det, du skal bruge hurtigt og nemt. ​Det er vigtigt for os, at vores kunder oplever en høj og effektiv service, hvorfor vi leverer til din privatadresse kort tid efter din online bestilling. Du kan læse mere på siden levering for information om pris og tid på din bestilling.

Vi glæder os til at høre fra dig
​Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker, er du velkommen til at komme i butikken i Slagelse eller ringe til os på 58 57 02 30.

Scroll to Top

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.