Blomster - og meget mere

VI STÅR ALTID KLAR MED SMUKKE BLOMSTER

Leder du efter den perfekte værtindegave, eller mangler du lidt pynt i hjemmet, så kan smukke blomster være et rigtigt godt valg, og det kan vi hos Blomsterhuset Slagelse hjælpe dig med. Vi binder buketter til enhver anledning, og vi tilbyder sågar også udbringning af vores blomster, hvis du foretrækker det.

Vi tilbyder meget mere end bare buketter

Vi tilbyder ikke kun personlige blomsterbuketter, vi forhandler også alt det, der eventuelt hører sig til, det være sig vaser og kort samt vin, øl, spiritus og chokolade.

Det betyder med andre ord, at du kan sætte prikken over i’et, hvis du ønsker at sende dine tanker til en, du holder af, eller hvis du blot ønsker at sammensætte en unik værtindegave – eller hvis du bare gerne vil forkæle dig selv eller din partner.

Bestil blomster og specialiteter online

Hvis du ønsker at sende en kærlig hilsen til en, du holder af, så kan du med stor fordel benytte dig af muligheden for at bestille din blomsterbuket og eventuelle specialiteter online gennem vores webshop.

Vi sørger altid for en hurtig levering til den ønskede adresse. Du kan læse mere om dine leveringsmuligheder her.

Besøg vores butik og se nærmere på vores sortiment

Du er også altid velkommen til at besøge vores blomsterbutik, hvis du ønsker at se nærmere på vores sortiment af blomster og specialiteter, eller hvis du ønsker at tage buketten med hjem med det samme.

I butikken vil du blive mødt af passionerede medarbejdere, som brænder for deres fag, og som står klar til at hjælpe dig med at finde lige netop den løsning, der passer til dig og dine behov. Vi står altid klar med et tilbud, uanset om i har behov for blomster til begravelse, blomster til bryllup eller blot ønsker at friske hjemmet op.

Buketter

SE UDVALG

Roser

SE UDVALG

Vaser

SE UDVALG

Kort

SE UDVALG

Scroll to Top

Er du over 18 år?

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.